Mina tankar och åsikter

COLORS

Eftersom det var en halv evighet sedan det senaste inlägget kände jag att jag behövde publicera någonting för att hålla mig aktiv och det blev såhär, fråga mig inte VAD detta ska föreställa för jag har ingen aning, men det är i alla fall ett fåtal av några estetiska bilder jag tog för ett par veckor sedan. Jag har fler, så de kommer säkert i ett annat collage. Det där gröna förresten, är akvarellpapper, och texten är någon sorts poesi på engelska, men jag upptäckta försent att den innehåller stavfel, noooo. Men förövrigt är jag ganska nöjd (tror jag , hehe,) så ignorera bara de oavsiktliga felen är ni snälla. Alla dessa foton har djupa budskap bakom sig men det skulle bli för mycket att läsa om jag skrev storyn bakom, så jag kan göra det enskilt en annan gång när jag har med tid. Och just det, detta är viktigt: på sistone har jag varit förfärligt inaktiv, men jag vill ha kvalitet istället för kvantitet på mina inlägg, men tyvärr är det inte så många som verkar föredra få, men genomtänkta blogginlägg, så jag tänkte strunta i den regeln för ett tag och FÖRSÖKA posta oftare, men kanske inte lika utförliga inlägg. För jag har dessutom noterat att jag har svårt att ta tag i det när jag kräver av mig själv att allt jag gör måste vara mycket välgjort. Förstår ni?

Dessutom, som jag har nämnt förut, har jag faktiskt SÅ mycket kreativa saker på gång… påbörjad novell, massa dikter, tankar, foton från flera veckor tillbaka, Kroatien-bilder att redigera, ja en hel hög med förhoppningsvis intressanta saker. Det är bara det at det blir så mycket… Och jag försöker driva ett Instagram konto + få ordning på mitt liv samtidigt, så det är därför jag har varit så dålig på att vara aktiv på sista tiden. Missförstå ej, det betyder inte att jag inte älskar att skriva eller blogga, det blir bara inte av, och det beror delvis på att det är mycket rent personligt i livet just nu och det är lite komplicerat att försöka komma underfund vem man är samtidigt som man har en lista på saker att göra, som man vill göra, men inte hinner, för att tiden inte räcker till…. Detta är säkerligen ett destruktivt  mönster, men det är också någonting jag kan förbättra. Precis som med allt annat i livet. Man kan förbättraoch utveckla. Och att åtminstone skriva NÅGONTING här är väl en bra början?

Jag har även insett att det är bäst om jag är perfektionistiskt i mindre grad, eftersom det blir ett hinder istället för något bra. Vet ni vad? Jag har förstått att man själv har högre krav, och dömer sig själv hårdare, lätter upptäcker fel hos sig själv, än vad andra gör. Så är det i alla  fall med mig. Egentligen kan man då ha det faktumet i åtanke. Man lever inte för att tillfredställa någon annan. Jag kan uttrycka det såhär: lägg inte för mycket vikt vid vad andra tycker, livet är för kort för det. Lev ett liv som du älskar, låt inte andra människors åsikter påverka dig och anpassa dig inte efter normer eller stereotyper som inte är gynnsamma för dig, som inte är du. Var dig själv. Sedan faller allting på plats. *Dagens visdomsord by Nina 😂😂 *

Btw, jag skapade ett nytt instagramkonto som heter @galaxy.inside och länken finns i sidokolumnen. Jag skulle bli tacksam om ni kunde följa det! Det är samma concept som bloggen ( jag förklarar mer utförligt i några av mina captions där) men skillnaden är att det är så lätt att nå till världens alla hörn där, och träffa underbara människor med liknande intressen och ambitioner. Visst, det går här också. Men det är en aning begränsat. På IG skriver jag enbart på engelska, vilket skulle bli svårare att göra här. Och där är det i huvudsak fotografi i fokus, eftersom det är en app där man delar bilder globalt. Men jag uttrycker även mina tankar, drömmar och skriver citat från låttexter där! Så, om ni skulle vara intresserade, skulle jag bli extremt glad om ni ville följa det! Tack på förhand

<3

//Nina

P.S imorgon är det international hootowl day! ( man visar sångaren, musikern, artisten och låtskrivaren Adam Young sin uppskatting och kärlek genom att ha på sig Owl City -relaterade saker, dela hootowl-aktiga bilder på sociala medier, lyssna på hans musik såklart, och vara stolt över att vara medlem i den fantastiska fandomen! Jag är excited! Kanske mer om det imorgon, annars kommer jag skriva om det på Insta!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *