livet, Mina tankar och åsikter, Mitt bildgalleri

Welcome November, once again

“There’s so much more… You can reclaim your crone. You’re in control, rid of the monsters inside your head. Put all your faults to bed, you can be king again. ” ( from “King” by Lauren Aqulina) Photo by me.
Be a light and shine through others
Be a light and shine through others

Må den här månaden bli full av glädje, inspiraton, kreativitet och roliga händelser. 🙂 <3

Skolan börjar imorgon… Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, om jag ska vara ärlig. Lovet har gått alldeles för snabbt, ughh. 🙁  Men  jag har ändå hunnit vila ut mig, och dessutom varit ganska upptagen med ett lite större projekt: nämligen att måla om mitt rum.

Väggarna har varit samma färg sedan jag var tre år, lavendellila. En fin färg i och för sig, men inte efter 11 år av slitage. Jag misshandlade väggarna lite genom att bokstavligen tapetsera dem med mina teckningar, tavlor, affisher och dylikt. Kreativt, men inte särskilt smart, för när jag väl tog tag i att ta ner alla gamla konstverk fann jag att väggarna var fulla av hål, märken och skador. Jag bestämde mig för att måla om, både eftersom jag hade tröttnat på färgen och ville förändra temat lite, göra det mer passande till min ålder och mina intressen. Mer stilrent.

Så morfar hjälpte mig med att måla om till gräddvitt och nu sitter jag här och beundrar hur vackert resultatet blev. Mitt rum ser helt annorlunda ut, mycket mer moget, och det passar resten av inredningen. Det är en ren, lugn färg som går att matcha till allt, och jag är jättenöjd med hur det blev.

Så jaa, det är lite av det som jag har ägnat mig åt under den här veckan. Och också den enda anledningen till att jag inte har kunnat blogga så mycket. * cries in a corner for ten years*

Jag är så pass omodern att jag har en stationär dator, inte en laptop, och på den finns alla bilder som möjliggör att kunna blogga om semestern. Och jag fick inte vistas i mitt rum pågrund av att färgen skulle torka, och den luktade vilket innebar potentiell hälsorisk. Men nu ska jag förhoppningvis kunna bli mer aktiv!

Och jag veeet att det är pinsamt sent att blogga om resan i NOVEMBER ( ja, herregud, det är ett HALVÅR sedan själva semestern ägde rum. Tiden går läskigt fort ibland)  men jag har helt enkelt varit så upptagen med livet i allmänhet, det har varit så mycket annat att göra, så tappa inte hoppet. Ha tålamod. Jag har inte svikit er. <3

Okej Nina, det räcker, sluta överdramatisera -.-

Ha det bra i alla fall, och för alla andra som också börjar skolan imorgon önskar jag er en bra skolstart. Tappa inte motivationen!

//  Nina

0 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *